Vrouwen versieren tips

Het is een onuitgesproken feit, maar de meeste vrouwen vinden het leuk als mannen hun versieren. Flirten is een duidelijke gezonde manier om met iemand van het andere geslacht om te gaan, als je het goed doet tenminste. Hier zijn enkele tips.

Plagen

Plaag haar een beetje. Niet op een agressieve manier, maar genoeg om ervoor te zorgen dat ze je speels wil slaan. Het werkt heel goed als het wordt verwerkt met een compliment. Als je denkt dat je haar gevoelens kunt kwetsen, zeg het dan niet. Je kunt altijd iets vinden om te plagen met alles waarover wordt gepraat.

Toon zelfvertrouwen

Dit betekent niet dat je overdreven arrogant moet zijn en moet opscheppen over al het mooie in je leven. Maar het betekent wel dat je een flirtende ontmoeting moet aangaan en je waarde als persoon moet erkennen, zodat ze dit oppikt. Vrouwen staan open voor hoe mensen over zichzelf denken en zullen het oppikken als je geen vertrouwen in jezelf hebt.

Lichaamstaal

Houd je lichaam naar haar toe gericht als je opstaat. Armen moeten altijd open zijn, kruis ze niet, kijk niet naar beneden en speel niet met je handen. Laat haar zien dat je geïnteresseerd bent en laat haar zien dat al je aandacht op haar gericht is.

Maak haar aan het lachen

Mannen hebben de neiging om een partner te zoeken die hun gevoel voor humor waardeert, terwijl vrouwen de neiging hebben om een man te zoeken die hen aan het lachen kan maken. Deze twee complementaire factoren werken in het voordeel van elke bloeiende relatie: als een man bij een eerste ontmoeting een vrouw aan het lachen kan maken, vergroot dit de kans dat ze geïnteresseerd is in het aangaan van een relatie.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen