Gratis producten

Iedereen die je vertelt dat gratis niet bestaat, is fout. Bedrijven zijn altijd op zoek om de deal beter te maken om zo klantenloyaliteit te verdienen, wat betekent dat er talloze slimme manieren zijn om gratis dingen te scoren vrijwel elke keer dat je je portemonnee opent. 
Of je nu online winkelt terwijl je door de gangpaden van je favoriete winkel struint, hier zijn de beste manieren om gratis spullen te krijgen terwijl je winkelt.

Blog artikelen
Uw advertentie hier?

Een plus een gratis

Dit soort deals is een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat je met gratis producten naar huis gaat. Doe wat onderzoek online of meld je aan voor de mailinglijst van jouw favoriete merken om altijd op de hoogte te blijven van de beste deals!

Gebruik coupons

Coupons zijn niet alleen voor kortingen; Ze kunnen je ook helpen om gratis producten te scoren. Veel winkels en merken geven gratis artikelen uit, kopen er een, krijgen er een gratis of een gratis geschenk bij aankoopaanbiedingen. Je kunt coupons krijgen van plaatsen zoals online databases en de zondagskrant. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en het winkelbeleid leest.

Klantenloyaliteitsprogramma

Klantenloyaliteitsprogramma's bedanken je voor jouw loyaliteit met echt geweldige producten gratis, of kortingen op toekomstige aankopen. Met een Starbucks-bonuskaart kun je bijvoorbeeld snel gratis koffiedrankjes en maaltijden verdienen, vooral op "Double Star Days" wanneer je met jouw aankoop twee keer zoveel punten kunt verdienen. 

Online enquêtes invullen

Je kunt cadeaubonnen, geld en deelname aan loterijen verdienen door vragen te beantwoorden op verschillende enquête sites. Enquêtes invullen is meestal gemakkelijk, maar tijdrovend - en de uitbetaling kan laag zijn. Bekijk de beoordelingen van deze sites voor meer informatie en om er zeker van te zijn dat je begrijpt wat je precies doet.