Penis xl: andropenis penis extender

Je kunt een grotere penis hebben. Producten die zonder onderscheid naar mannen worden gepusht, zijn onder meer pillen, actuele zalven, pompen en zelfs tutorials over een oude Arabische vergrotingstechniek genaamd jelqing. Deze verschillende benaderingen hebben één ding gemeen: een totaal gebrek aan bewijs om aan te tonen dat ze de aanzienlijke, permanente omvangswinst veroorzaken die ze beloven.

Waarom een penis extender?

Veel mannen verlangen naar iets langer, ook al hebben maar weinigen een penis die te klein is om te paren of hun partner te plezieren. Deze angst voor grootte wordt penis dysmorfofobie genoemd en neemt wereldwijd toe naarmate mannen zich wenden tot pornografie en notities vergelijken.

Gegevens zijn moeilijk te verkrijgen, maar de algemene consensus is dat de gemiddelde slappe lengte ongeveer 2.54 centimeter is, met een bereik van ongeveer 2.50 tot 10.16 centimeter en dat de gemiddelde rechtopstaande lengte, ongeacht de slappe grootte, tussen 12.7 en 15.24 centimeter is.

Werkt het echt? 

Penis verlengers worden al vele jaren door urologen gebruikt voor verschillende aandoeningen die verband houden met de grootte van de penis. Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd die allemaal aantonen dat een groot deel van de mannen die de penis verlenger gebruiken een significante vergroting of verlenging van hun penis kan meten. Ook de media hebben dit ontdekt.

Door deze bekendheid is de laatste jaren ook de penis verlenger zoals de Andropenis ontdekt door de gewone man. Het apparaat is geaccepteerd als een alternatief voor grote penisvergrotingsoperaties. Omdat deze penis brancards volkomen veilig in gebruik zijn, kan er ook eenvoudig een penis brancard besteld worden bij de leverancier.
Sinds enkele jaren is in Nederland de originele Andropenis penis verlenger verkrijgbaar onder de naam Penis XL. Ben je benieuwd naar de bestelmogelijkheden van de Penisxl? Lees het dan het artikel over de Penis XL - Vergroot / verleng uw penis met de Penis XL penisstretcher op Penisvergrotenxx.com. Of zoek naar een aanbieding van Penis XL op een van deze websites:

- Beoordeling van de Andro penisstretcher op de erectie site. De Penis XL is de Nederlandse versie van de populaire Andro penis verlenger.
– Online bestelmogelijkheid voor de Penis XL: het PenisXL Andropenis pakket via penisvergrotingstip.nl. Met de Andropenis krijg je een penis verlenger die op basis van wetenschappelijk onderzoek een veilige penisvergroting garandeert.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen