Parfum tips: mannen

Heren, parfums zijn lastig. Er is een methode voor hun waanzin en een beetje kennis om de sluwe manieren van mannen parfum te begrijpen, zal je een stuk dichter bij het verzorgen van het martelaarschap brengen. En het hebben van een kenmerkende geur is niet alleen belangrijk voor je eigen zelfvertrouwen, maar ook voor de goedkeuring van je vrouw. Het reukvermogen van vrouwen bij een man is van cruciaal belang voor hen, ze kunnen letterlijk zelfvertrouwen ruiken. Daarom helpen we je door in samenwerking met onlineparfumerieshop.nl je de beste parfumtips te geven.

Minder is meer

Minder is meer! Je hebt niet te veel nodig. Twee of mogelijk drie spritzes, afhankelijk van de geurkracht en dat zou het moeten zijn. Je wilt niet de man zijn die iedereen van een kilometer afstand kan ruiken.

Neveltechniek & wrijven

De misttechniek werkt niet. Deze techniek is wanneer je de geur in de lucht spritz en er vervolgens in loopt met de gedachte dat dit de beste manier is om overal lekker te ruiken. Nee. Werkt niet. Ook je polsen tegen elkaar wrijven, is een no-go, want je vernietigt gewoon het delicate evenwicht van de parfum. Geuren hebben verschillende tonen die samen werken en als je je polsen tegen elkaar wrijft, verander je de chemie en vernietig je de essentie van de geur.

Kledingtoepassing

Spuit de parfum niet op je kleren, want het kan ze gemakkelijk verpesten. Keulen zit vol met olie en alcohol. Het is niet gemaakt of gemaakt om op kleding te gaan. Het wordt verondersteld te combineren met je aroma/huid om zijn magie te bewerken.

Breng de parfum aan direct na het douchen

Het aanbrengen van je geur vlak voordat je de deur uitgaat logisch, maar in werkelijkheid is het het beste om je geur direct na het douchen aan te brengen. Als je uit de douche stapt, zijn je poriën nog open; dit is de perfecte tijd voor je lichaam om de eau de cologne te absorberen en dat aroma goed vast te houden.

De puls punten

Een andere belangrijke regel bij het aanbrengen van geur, zodat deze langer meegaat, is het aanbrengen op hartslagpunten op warme delen van jouw lichaam. De hitte in deze gebieden houdt de parfum de hele dag aan de gang. De polspunten zijn je borsthals, onderkaak, onderarmen, binnenkant van je ellebogen en achter je knieën. Dit zijn veel gebieden, dus als je net begint, probeer dan eerst twee of drie gebieden - en als je het prettig vindt om meer geur te dragen, kun je op meer van deze warme gebieden gaan sprayen.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen