Internet

Het internet is een enorme en krachtige bron en kan voor sommige gebruikers overweldigend zijn. Hieronder hebben we een aantal tips en trucs gegeven voor het gebruik van internet en een internetbrowser. Met deze tips is Start op zoek jouw startpagina voor een zoektocht op het internet.

Subcategorieën
Uw advertentie hier?

Zoekmachines

Haal het maximale uit elk zoekresultaat. Als je niet vindt wat je zoekt, probeer dan de tekst tussen aanhalingstekens te plaatsen. Als je bijvoorbeeld zoekt naar 'computerhulp' zonder aanhalingstekens, krijg je overal op de pagina resultaten met 'computer' en 'help'. Als je echter zoekt naar "computer help" met aanhalingstekens, worden alleen pagina's weergegeven met "computer" en "help" naast elkaar. Natuurlijk kun je ook onze startpagina gebruiken om kwalitatieve websites te vinden.

Wachtwoorden

Deze tip heb je vast al vaker gezien of gelezen en dat is niet voor niets, kies altijd voor een goede wachtwoord. Gebruik niet voor alles hetzelfde wachtwoord. Voeg letters, hoofdletters, cijfers en ook niet-alfanumerieke tekens toe aan jouw wachtwoord om het voor hackers moeilijker te maken om te kraken. Ook is het goed om af en toe spelfouten in je wachtwoord te maken. Als je een belangrijk account of belangrijke informatie hebt, zorg er dan voor dat het wachtwoord regelmatig wordt gewijzigd. Het is ook natuurlijk van groot belang dat je jouw eigen wachtwoorden onthoudt, wat moeilijk kan zijn omdat je ze voortdurend moet wijzigen. Probeer jouw wachtwoorden op papier te schrijven en in een veilige plaats te bewaren.