vrouwen versieren tips voor mannen

Geplaatst op: 14-02-2014

Op zoek naar tips voor het versieren van vrouwen? Wij hebben de meest populaire tips voor vrouwen versieren voor je op een rij gezet. Of je nu een ervaren dater bent, of een groentje. Jij zult hier ook zeker mee onder de voeten kunnen. Want wat is er nu erger dan tijdens een date een uitglijder te maken. Niemand wil dat mee maken, dus kun je maar beter goed voorbereid aan het werk gaan. Met de tips die je hier vind zal jij een top expert in vrouwen versieren worden.

- Het uiterlijk is anders dan vaak wordt gedacht niet het belangrijkste, maar er goed verzorgt uit zien is toch wel belangrijk. Je mag best wat aandacht besteden aan je kleding en uiterlijke verzorging. De eerste indruk die je maakt is toch belangrijk. Vrouwen blijken speciale belangstelling te hebben voor de schoenen die je draagt. Kijk dus dat die goed bij de rest passen. En vraag eventueel andere dames voor tips of hun mening over je look.
- Naast uiterlijk is ook een goede hygiene. Dit is iets anders dan uiterlijk. We hebben het dan over de verzorging van je nagels, je tanden en het gebruik van bv deo of een lekkere parfum. Het doet je image goed als dit aspect goed is verzorgt.
- Matig je alcohol gebruik tijdens een stap avond. Alleen als het gezellig wordt en zij ook mee doet, kun je wat meer nemen.
- gespreks onderwerpen als voetbal en auto's zal de meeste vrouwen niet interesseren.
- Etiquetten gelden nog steeds! Tafelmanieren en taalgebruik zijn belangrijk. Ook mag je best de eerste keer wat gelanter zijn dan normaal.
- Zorg dat je een beetje op de hoogte bent van het nieuws om altijd een gespreksonderwerp te hebben.
- Mocht de date zo'n succes zijn en je geraakt met haar zelfs in bed, dan is genoeg zelfvertrouwen op die locatie natuurlijk ook een vereiste. Mocht je je bijvoorbeeld druk maken over de grootte van je trots, dan kun je daar op voorhand genoeg aan doen, om je daar niet druk over te hoeven maken.

Met deze tips voor het versieren van vrouwen versieren kom je al een heel eind voor een super date. Aan jou zal het niet meer liggen. Nu alleen nog hopen dat de vrouw waar je mee gaat daten zich net zo goed heeft voorbereid natuurlijk!