Uitgaanstips

Geplaatst op: 10-01-2014

Op vrijdag tussen 5 en 6 is HET WEEKEND. Dat is vaak het moment waarop voor vele mensen het sociale leven begint en dus ook het uitgaan. Vele jongere gaan elk weekend uit naar hun favoriete discotheek of kroeg. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een naar een concert te gaan van je favoriete artiest. Of wat dacht je van een mooi festival waar je meerdere dagen helemaal los kunt gaan en van diverse artiesten kan genieten. Gedurende de zomer worden er in heel Nederland een groot aantal festivals georganiseerd.

Festivals in Nederland en internationaal

De meest bekende festivals die in ons land worden georganiseerd zijn: Appelpop, Noorderslag, Bospop, Paaspop, Defqon, Pinkpop, Decibel, Dance Valley, Uitmarkt, Indian Summer Festival, Maliepop, Sensation, Mystery Land, Lowlands en Geuzenpop. Maar ook buiten Nederland zijn er festivals waar Nederlanders naar toe gaan om te kunnen feesten. Wat dacht je van het veel besproken Sziget? Of Rockwetcher wat hier net over de grens wordt gehouden. De meeste evenementen worden in de lente of zomer georganiseerd.

Feesten en evenementen in de koude maanden

Maar natuurlijk worden en in de winter ook vele feesten en evenementen georganiseerd. Dit zijn voornamelijk de Oktober feesten, het Winter Wonderland in Maastricht en diverse binnenfeesten zoals: Groove Garden, Thrillogy, TimeWarp, Mental Theo, Los!, Mysterious, Freaqshow en Game Over? Try Again. Ben jij een echt feest beest en geniet je optimaal van al je vrije tijd die naar feestje kunt gaan. Ontdek dan ook een deze feesten die hiervoor aan bod gekomen zijn, deze zijn echte aanraders.