Telefoongids

Geplaatst op: 31-05-2017

Online telefoongids helpt je verder!

Ben je op zoek naar bepaald bedrijf, product of dienst, maar weet je niet waar je deze kan vinden? Het is een idee om het hele internet of de stad af te struinen, echter kost dit je veel tijd. Dit is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Geen probleem! Online kun je een telefoongids voor bedrijven gebruiken die je eenvoudig helpen met het vinden van een bepaald bedrijf. Van dansscholen en ijssalons tot garages en dakdekkers, je vindt het allemaal. Heb je zelf een bedrijf, dan is het een goed idee om je voor online telefoongidsen aan te melden.

Het uitgebreide en actuele aanbod

Online telefoongidsen verzamelen gegevens van vele bedrijven die gevestigd zijn in Nederland. Door de filtermogelijkheden vind je eenvoudig bedrijven in jouw regio. Niet alleen kun je algemene bedrijfsinformatie, adresgegevens en contactgegevens vinden, maar ook andere informatie kan binnen een bedrijf worden vermeld. Zo bieden verschillende telefoongidsen de mogelijkheid tot het leveren van informatie over aanbevolen producten of diensten, merken en/of bedrijfsnieuws.

Geregistreerde bedrijven hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week de mogelijkheid om hun gegevens aan te (laten) passen. Hierdoor kun je ervan uit gaan dat de gegevens van bedrijven actueel zijn. Ben je nog niet bekend met het bedrijf? Dan zorg je, door gebruik van de online telefoongids, dat je niet voor een gesloten deur staat.

Voordelen voor aangemelde bedrijven

Om tegenwoordig als bedrijf goed online vindbaar te zijn, komen er vaak termen als zoekmachine optimalisatie en linkbuilding naar voren. Daarbij creëren bedrijven actieve of passieve social media pagina's voor meer bereik. Vermeldingen in online telefoongidsen, veelal gratis vermeldingen, zorgen echter ook voor een betere vindbaarheid van je bedrijf.

Voorwaarde van een online telefoongids is dat je als bedrijf beschikt over een eigen website. Hieraan kan de vermelding in een dergelijke gids worden gelinkt. Een website zorgt er doorgaans voor dat geïnteresseerde personen vanuit de telefoongids meer informatie kunnen vergaren. Hierdoor hoef je als bedrijf zelf minder aandacht te besteden aan de uitleg over wat je bedrijf doet.