Penis XL - Andropenis penis extender

Geplaatst op: 06-07-2016

Veel mannen hebben één grote onzekerheid in hun leven. Na iedere training bij de voetbal club wordt je er weer aan herinnerd. Is de jongeman wel groot genoeg? Ja echt, de gemiddelde penislengte is een groot issue voor veel mannen. Geen wonder dat er met name via internet enorm veel poedertjes en pillen bestaan die beweren de penis te kunnen vergroten. Je kunt je echter met wat nuchter nadenken al snel bedenken dat veel van die middeltjes geen enkel effect zullen hebben op de lengte of dikte van je penis. En zo zijn dus ook al duizenden mannen teleur gesteld en hebben honderden of misschien zelfs duizenden euro's en dollars voor niks uitgegeven.

Bestaat er dan niks dat echt werkt? Wel degelijk! Penisstretchers, ook wel penis extenders genoemd, worden al jaren door urologen gebruikt voor allerlei aandoeningen met betrekking tot de grote van de penis. Er zijn verschillende onderzoeken gehouden die stuk voor stuk aantonen dat een groot gedeelte van de mannen die de penisstretcher gebruiken een flinke vergroting of verlenging van hun penis kunnen meten. Ook media hebben dit ontdekt wat ervoor gezorgt heeft dat fabrikanten als Aldromedical wereldwijd grote naamsbekendheid hebben gekregen.

Door deze bekendheid is de penisstretcher zoals de Andropenis de laatste jaren ook door de gewone man ontdekt. Het apparaat is geacccepteerd als alternatief voor zware penisvergrotende operaties. Omdat deze penisstretchers volstrekt veilig in gebruik zijn, kan een penisstretcher ook eenvoudig bij de leverancier besteld worden. Ook door particuleren. Voor Nederlandse mannen betekende dit enkele jaren geleden dat deze besteld moest worden in Amerika. Echter sinds enkele jaren is de Andropenis penisstretcher gewoon in Nederland verkrijgbaar onder de naam Penis XL. Dit is echter de originele Andropenis. Benieuwd naar de bestel mogelijkheden van de Penis XL penis extender? Kijk dan op een van deze websites: