Kado's

Geplaatst op: 10-01-2014

Wat is er nou leuker dan een kado'tje krijgen? Onverwacht een boeket bloemen van je geliefde? Een prachtig kado voor je verjaardag? Een kaartje op de deurmat van een oude vriendin? Of een mooi gevuld kerstpakket gedurende de kerstdagen? Alle cadeau zijn mooi om te krijgen en altijd welkom. Maar naast het krijgen van kado's is het geven van kado's eigenlijk nog veel leuker. Het blij maken van een persoon die veel voor je betekent is natuurlijk een van de mooiste dingen die kan doen. De vraag wel wat geef je deze persoon? Je wilt iets geven met een betekenis, iets waar de persoon wat aan heeft en iets van deze persoon nog niet heeft. Wij geven je hieronder een aantal tips voor het geven van een cadeau.

De kadotips op een rij

Als je de persoon goed kent die je een kado geeft dan weet je waar zijn of haar interesse liggen en wat zijn of haar stijl is. Op basis hiervan kan je richting geven aan je keuze.

  •  Kerstpakket. Elk jaar in de winter rond de jaar wisseling is het kerst. En wat geef je iemand nou voor kerst die niet goed genoeg kent of die alles al heeft? Nou die geef je natuurlijk een kerstpakket. Met een kerstpakket maak je altijd iedereen blij in z'n pakket zit altijd wel diverse producten die persoon kan gebruiken. Je hebt de keuze om een bepaald thema te kiezen of toch te gaan voor een klassiek pakket. Cadeaubonnen worden steeds populairder. Kijk bv op de website van Kerstpakkettenidee.nl voor een groot aantal suggesties.
  • Fotoshoot. Wil je een cadeau geven met betekenis? Iets wat niet snel vergeten wordt door de mooie herinnering? Dan is het geven van fotoshoot het cadeau wat jij gaat geven. Met een fotoshoot leg je bepaalde moment en een periode uit je leven vast. Je kan er voor kiezen om samen met de andere op de foto te gaan of de persoon zelf deze keuze te laten maken. Zo geef je je zwangere vriendin een fotoshoot met haar vriend en mooie buik.
  • Kledingbon. Waar maakt je de meeste vrouwen nou echt blij mee? Met gratis shopgeld natuurlijk want een van de favoriete bezigheden van vrouwen is winkelen. Geef je vrouw, vriendin, zus of nicht een shopping bon kado waarmee ze kan gaan winkelen. Weet je wat de favoriete winkel is van deze persoon ga dan voor een cadeaubon van deze winkel. Zou je echter echt niet kunnen zeggen welke winkel het meest bezocht wordt door deze persoon dan geef je de nationale fashioncheque die overal te gebruiken is.
  • Parfum. Een cadeautje met een luchtje dat is een natuurlijk een parfum. Zowel voor dames of voor de heren is dit een prima kado. Je dient wel te achterhalen van welke geur de persoon ongeveer houd, mocht je dit niet lukken dan kun je altijd gaan voor een populaire geur die valt bij veel mensen in de smaak. En in vele parfum winkels is het mogelijk om een testertje bij de geur te krijgen waardoor de persoon deze eerst kan ruiken voor dat de geur wordt uitgepakt.