Internet tips

Zit jij vaak op het web rond te surfen en je tijd op te vullen, let dan op dat je geen dingen doet die jou of je computer kunnen schaden. Er zijn vele mensen op het internet te vinden die computers willen hacken of van jouw bankrekening gebruik willen maken. En dat is zeker niet wat jij wilt dat je overkomt als je rustig op het web zit te kijken. Startopzoek wil zo veel mogelijk voorkomen dat jij last van deze problemen zal onder vinden en dat is dan ook de reden dat wij voor jou een aantal tips op een rij gezet hebben. Daarnaast komen ook diverse nieuwtjes van social media voorbij op deze website.

Let op met klikken

Als je inschrijft voor een nieuwsbrief of een andere update mail let dan op waar jij je voor inschrijft en klik daarnaast niet op alle links in de mail als je dit niet helemaal vertrouwt. Door het klikken op links die er luguber uitzien kunnen er virussen gedownload worden op jouw computer en kunnen andere ongezien rondsnuffelen op jouw computer.

Wachtwoorden!

Deze tip heb je waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen en dat is dan ook niet zonder reden, kies altijd voor een goed wachtwoord. Gebruik niet bij alles hetzelfde wachtwoord. Verwerk in je wachtwoord letters, hoofdletters, nummers en ook niet-alfanumerieke tekens zo maak je het voor hackers moeilijker om wachtwoorden te kraken. Daarnaast is het ook goed om spelfouten te maken in je wachtwoord. Heb je een belangrijke account of belangrijke informatie zorg er dan ook voor dat het wachtwoord geregeld verandert.
 

Artikelen

Telefoongids

Categorie: Internet+tips / 31-05-2017 14:58

Online telefoongids helpt je verder!

Ben je op zoek naar bepaald bedrijf, product of dienst, maar weet je niet waar je deze kan vinden? Het is een idee om het hele internet of de stad af te struinen, echter kost dit je veel tijd. Dit is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Geen probleem! Online kun je een telefoongids voor bedri

Lees meer...

Social media

Categorie: Internet+tips / 10-01-2014 12:38

Ben jij al bekend met de opkomende social media, Pinterest? Totaal anders dan Facebook, Twitter en Instagram dat is Pinterest. Het is een social media vorm steeds populairder aan het worden is en wordt voornamelijk gebruikt door vrouwen. Maar er zijn ook mannen die helemaal verslaafd zijn aan deze app. Wat is Pinterest nou eigenlijk? Pinteres

Lees meer...