Huishoudelijke apparaten

Geplaatst op: 10-01-2014

Binnenhuis maak je gebruik van diverse apparaten om je eten en drinken te kunnen bereiden. Maar ook om je was te wassen, te drogen en voor vermaak heb je diverse huishoudelijke apparaten gekocht. Wij zullen in de artikelen twee van de meest gebruike apparaten behandelen, waarbij er voornamelijk ook gekeken wordt naar het beste product binnen de categorie. Vandaag zullen behandelen we de wasmachines en daarop volgend de koffiemachines.

De beste wasmachine is ?

De wasmachines, voor de huisvrouwen een echte uitvinding. Sinds deze uitvinding hoeven de vrouwen niet meer de was te wassen op een wasbordje. Nee van toen stop iedereen gemakkelijk de vuile was in de machine met een beetje waspoeder en met een druk op de knop doet de machine al het werk. Op basis van een test van Consumentenbond brengen wij u hier naar voren de beste wasmachine en de beste koop. De beste wasmachine is Bosch WAY32540NL en de beste koop is Whirlpool Nevada 1400. Het prijs verschil tussen de beste wasmachine en de beste koop machine is redelijk groot, je kan namelijk gemakkelijk twee keer de beste koop kopen voor het geld van de beste machine. Voor welke wasmachine ga jij?

Het beste koffieapparaat is ?

Koffie, wie drinkt dit zwarte prutje niet elke morgen? En als je dit dan drink wil je wel genieten van de lekkerste koffie, je wilt namelijk geen sloopwater drinken dat nergens naar smaakt. Natuurlijk is het hierbij van groot belang om de juiste koffie te kiezen maar ook de koffiemachine kunnen een groot verschil maken. Wij presenteren je hier de beste koffiemachine van het moment, dit zijn er meerdere namelijk: Krups XN8105 Gran, Maestria – Delonghi Nespresso XN2120 – Magimix Nespresso M110 Pixie Blue en als laatste de Delonghi ECAM 22.110 SB! Geniet van de heerlijkste koffie met een top koffieapparaat.