Gadgets

Geplaatst op: 10-01-2014

Gadgets het zijn de kado's om te geven met Kerstmis, Sinterklaas of gewoon met een verjaardag. Kan je echt niks bedenken voor de jarige of voor het cadeau onder de kerstboom? Kies voor een gadget dat zeker in de smaak zal vallen. Wij zullen een aantal opvallende gadgets hier naar voren laten komen. Zo wordt het gemakkelijk voor jou om precies het cadeau te vinden wat jij zocht en ook nog eens heel voordelig online gekocht.

Overleven doe je zo!

Heb jij iemand binnen de familie die een verre reis gaat maken? Dan is de LifeStraw Waterfilter het passende cadeau. Met deze waterfilter kan er voorkomen worden dat enge ziekte het lichaam binnen treden. Hij is licht van gewicht en kan gemakkelijk in de backpack worden gestopt. Met de Lifestraw kan er veel gezuiverd water gedronken worden je kan er namelijk z'n drie jaar mee vooruit als je gemiddeld gezien acht glazen water drinkt. Het is dus echt een aanrader voor de avonturier.

Kado's die altijd in de smaak vallen

Iedereen heeft ze wel binnen de familie mensen die alles al hebben en als ze iets willen dan is het binnen no time aangekocht. En wat ga je deze mensen dan geven met kerst? Je moet een kado'tje kopen maar wat wil die persoon in godsnaam hebben? Een paar snelle tips op een rij”

  • Houd de persoon van foto's maken en is het dan echt iemand die altijd achter zijn camera verscholen zit? Dan is de Camera lens mok een goed idee. Het lijkt een echte lens alleen zal je met deze niet veel foto's maken.
  • Houd de ontvanger van jouw cadeau van leuke feestje en gaat hij of zij hierbij helemaal los? Kies voor de Black Bar Zonnebril waarbij niemand hem/haar zal herkennen op de foto's die gemaakt worden.
  • Is het een tiener meisje waaraan jij een leuk cadeautje wilt geven? Maak de keuze voor de high styler markeerstiften waarbij de markeerstiften verwerkt zijn in nagelpotjes, net echt!
  • Iets wat altijd in de smaak zal vallen is de magisch geschenkbox. Al zal dit waarschijnlijk alleen maar op het eerste gezicht zo lijken, want als de persoon niet uitgevogeld krijgt hoe deze box open gemaakt kan worden zal hij of zij flink balen.